Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Distress Oxide musteita by Taru Jehkonen

Tänään osallistuin Askartelupirtillä Taru Jehkosen hienolle kurssille Distress Oxide-musteiden monista käyttömahdollisuuksista. En ole aiemmin oxideja juurikaan käyttänyt ja omistan vain yhden oxide-mustetyynyn. Kurssilla vierähti ihan yhtäkkiä koko sunnuntaipäivä, Tarulla oli todella tuhti paketti asiaa oxideista. Voin tunnustaa, että olen myyty... Miten upeat, monipuoliset käyttötavat, hyvä pigmentti ja tietenkin se värin reagoiminen veteen! Pääsin myös kokeilemaan Gelli platen käyttöä oxide-musteiden kanssa. ja ylipäänsä siis ensimmäistä kertaa kokeilemaan Gellipainantaa. Jaaaah, no jooo, myös Gelli on todellakin tämän jälkeen ostoslistalla 😊

Kurssin tahti oli sen verran tiivis ja uutta tekniikkaa tuli toisensa perään, että korttien kokoaminen ja lopullisesti valmiiksi saattaminen jää vielä kotiloloissa toteuttettavaksi. Tuotepaketeissa oli kaikki loput korttien osat valmiina. Postaan kuitenkin jo kuvat kun tekniikat on tuoreestaan muistissa. Valmiit kortit sitten myöhemmin...

"Topastaminen" on meidän perheen juniorin pienenä keksimä termi dippaamiselle. Kuvastaa hyvin tätä tekniikkaa: dippaaminen, kuivatus, dippaaminen, kuivatus jne. Roiskeita. Ja lopuksi upea leimakuva päälle. Se on siinä.

 Tämä oli yllätys: Oxideilla voi myös leimata, ja jälki on todella hyvä. Olen tähän asti kuvitellut että distressillä leimaamisen saa unohtaa.


Oxide + Gelli. Dingdingding, dolarinkuvat vilisee silmissä, Gelli nousi ostoslistalla pakko saada-osaston kärkeen. Miten voikin olla niin hieno värkki semmoinen hyytelölevy.


Kolme sävyä oxideja ja märäksi sumutettu sapluuna. Wow-efekti taattu.

Tähän olen jo sieluni silmin lisännyt leimattuja mehiläisiä. Alimmaisena sapluunan läpi lastattu Rangerin krakleerausaine. Sitten topastelua.
Lisää kuvateksti
 Topastelua ja kuivien värien päälle Distress micro glaze.

 Alla pohjalaisittain esiteltynä hehtokeltaasenvöhöriäänen juttu. piti olla jotakin muuta, mutta aina ei mee niinku Strömsöös. Saa nähdä, onnistunko tätä pelastamaan kortiksi.


Vielä kerran suuri kiitos Tarulle upeasta, erittäin informatiivisesta (ja intensiivisestä) kurssista. Nyt minä tiedän, miksi minullakin pitäisi olla Distresss Oxidet 😁

1 kommentti:

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)