Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Saippuakuplia

Saippuakuplien puhaltelu kuuluu kevääseen siinä missä pajunkissatkin. Saippuakuplaputkia aletaan myydä pääsiäisen tienoilla ja vapputorillakin usein leijailee lasten puhaltamia kuplia. Saippuakuplia on kiva puhalella kevääntuoksuisessa ilmassa ja katsella kuinka tuuli leijuttaa kuplaa, kunnes *poks* Kuplan kiiltävästä pinnasta heijastuu kauniina saippuakiehkuroina sateenkaaren värit. Mukavaa puuhaa 😊

Leimaillaan ja Väritellään-haasteessa on inspiraationa maaliskuussa kuplat ja pisarat. Minulla on ollut tämä Docraftsin Nostalgia by John Byars-leima jo kauan. Olen sen jostain askartelukirppikseltä ostanut, mutten ole käyttänyt sitä missään. Kuvassa on jo leimattuna niin paljon varjostuksia, että värittäminen oli melko haasteellista. Väritin tämänkin kuvan vesiliukoisilla puuväreillä. Kupliin lisäsin glossy accentsia tuomaan kolmiulotteisuutta. Jätin taustan suht simppeliksi, kun kuva on niin massiivinen.







6 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Niin herttainen kuva.

    VastaaPoista
  2. Kaunis. Niin hienosti sopii tuo pallotaustakin.

    VastaaPoista
  3. Hauska kortti pojalle ja tuli leimasinkin käyttöön! Paperit ja nauha sopivat täydellisesti.
    Minun piti puhallella saippuakuplia pakkasessa ja kuvata, mutta unohdin, vieläköhän ehtisi!
    Kiitos kun olet mukana lv haasteessa;-))m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ollut sama mielessä monesti, ja nyt tänä talvena olisi ollut siihen riittävät pakkasetkin, mutta niin se vaan unohtui... enää ei ehkä tule niin kovat pakkaset. Toivottavasti!

      Poista
  4. Simppeli tausta tuo tosiaan kuvan hienosti esille, ja rauhoittaa korttia kätevästi. Kiitos kun osallistut LV-haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)