Sivut

perjantai 13. lokakuuta 2017

Jehkotar CC #24

Jehkotar Craft Challengen lokakuun haasteessa on inspiraatiokuva, bingo ja musiikkikappale. Kuva oli ihanan synkkä ja resuinen, ja myös biisi oli hieno. Valitsin niistä ensin tunnelmaa ja sitten reunimmaiselta bingoriviltä blingbling-tähti-ressausta. Pääsin kokeilemaan ihkauutta unensieppaajaleimasinta. Aim in lööv! Varmasti tulen tätä teemaa kokeilemaan korteissani  jatkossakin.

Lopputuloksesta sen verran, että aioin aluksi laittaa sieppariin kirkkaita blingbling timantteja, mutta lopputulos uhkasi näyttää liiankin valjulta ja nuhjuiselta, joten ajattelin että pieni ripaus pinkkiä ei koskaan ole pahitteeksi. Ja alla olevaa tähteä siirtäisin hieman vasemmalle enemmän näkyviin... mutta ehkäpä innostun tekemään vielä toisenkin.



Inspiraatiokuva / Bingo

7 kommenttia:

  1. Magee lopputulos. Ekaa kuvaa katsoessa näyttää kuin se olisi tehty kankaasta koko työ. Ihana illuusio!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin ihastellaan siepparin kangasmaisuutta; miten sen olet sanut aikaan? Upean karhea kokonaisuus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Minulla oli tuollainen paperi, jossa oli valmiiksi pinnassa jo tekstuuri. Kankaanomainen kuvio tuli vielä paremmin esille kun sipaisin sieppariin hiukan finetecin pearl silver-väriä. Harmi kun mulla oli vain yksi tuollainen paperi eikä mitään hajua, mistä olen sen ostanut 😑

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita :)